Du vil at skolen skal gi barnet ditt varm og sunn lunsj midt på dagen!

Alt for mange av barna våre er i ferd med å kose seg til svake skoleresultater, og mulig fremtidig dårlig helse ved å spise for mye sukkerholdig hvete-bakst, bruk, nudler, energidrikker og godteri i det daglige. Denne filmreportasjen er laget til foreldre og FAU på norske grunnskoler for å inspirere til oppbygging av ordentlige skolemattilbud på skoler, uten å vente på myndighetene.

Her en liten bit av reportasjefilmen på over 45 minutter:

https://www.youtube.com/watch?v=eLBJRRiWzZs

Du vil leie hele denne filmen i tre måneder – bestill filmen på e-post til: jorn@filmpraksis.no – vipps kr 390,- til firma nr. 732023 – og du får lenke til filmen på e-post etter kort tid.

Å vise til mange vellykkede foreldrestyrte skolematordninger, tror vi er den eneste måten å få myndighetene på banen – etter hvert.

Det spiller ingen rolle hvor mange lærere man har per elev så lenge denne eleven er sulten, har tåke i hodet og er utilpass! Det skal innsats til for å bygge fundamentet barn og unge trenger for å øke muligheten til å bygge sin egen gode helse, klare å konsentrere seg lenger på skolen, skaffe god utdannelse, og i tillegg få livslang positiv interesse for god og fersk tilberedt mat.

Det er verdt det.