«Å bare godta at man har lærevansker, konsentrasjonsvansker, ADHD eller ADD – er for lettvint. Det er noe å gjøre med det meste.» Foredrag på film.

Foredrag for foreldre, helsepersonell og lærere – vedr. urolige barn og unge med lærevansker og adferdsvansker. Spesialpedagogo Elin Natås har 15 års erfaring med å hjelpe elever. (Det er hun som er medforfatter av «Fatte matte» boka.)

Du vil leie denne filmen i tre måneder – bestill filmen på e-post til: jorn@filmpraksis.no – vipps kr 390,- til firma nr. 732023 – og du får lenke til filmen på e-post etter kort tid.

Sjekk en liten bit av foredraget her: https://www.youtube.com/watch?v=6PsLXqVcDy0

Foredrag for foreldre, helsepersonell og lærere – vedr. urolige barn og unge med lærevansker og adferdsvansker. Spesialpedagogo Elin Natås har 15 års erfaring med å hjelpe elever.

Foredraget inneholder:

  • En introduksjon om Elins personlige bakgrunn.
  • Gjennomgang av årsaker og sentralnervesystemets behov
  • Arv, gener og livsstil som påvirker læreevnen
  • Eksempler på begrepsundervisning

Elin er spesialpedagog og førstehåndsopplever. Hun tok konsekvensene av det og lærte, tilrettela og gjennomførte sin egen vei gjennom livet, på tross av sine store negative skoleopplevelser.

Veien hun og sønnen gikk, var veldig lang og kronglete, men den førte fram til reell kunnskap og et ekte brennende hjerte for alle barn og unge som er utagerende eller ikke er helt med i skole og sosiale sammenhenger.

«Å bare godta at man har lærevansker, konsentrasjonsvansker, ADHD eller ADD – er for lettvint. Det er noe å gjøre med det meste.»